Siema!
To teraz ja się wypowiem jak z mojej strony stoi sprawa Garażconu.
Czwartek 25.03 - idę do pracy na 6 kończę o 14. Proponuje Iść o 16.00 Do kina Muza na kino ,,ambitne,, europejskie bilet kosztuje 5 zł!! później jakaś kawa na miesicie i spadam do siebie bo w piątek znowu na 6 do pracy. W ten dzień nie jestem w stanie skołować noclegu.
Piatek 26.03/ - Kocze prace 14 i jestem w sasadzie wolny napiszcie co i jak o której na pyrkon razem bysmy poszli. A do kina w piątek mogę sie wybrać ale przedtem jakieś piwko zeby mozna było usiedzieć na filmie z gatunku ,,szafa szafa'' ,, leczo leczo''
Sobota 27.03 na pyrkonie cały dzień i później wyjście do pabu. Pab do którego chce was zabrać nazywa się Almirage jest on obok minogi. Muzyka do potańczenia hity z MTV ze wtrąceniami azjatyckimi od czasu do czasu ok godziny 23 na parkiet wychodzi laska i odpierdala

taniec brzucha potem można pozamawiać szafy,lecza i inne boolywoody:p ogólnie można się tam wybawić :-)
Jak sie nam nie spodoba mozemy zawsze przejsc do bazyla ale ja z Kasią i Anką chyba bysmy chcieli trochę potańczyć nie?

Pracuje również na noclegiem z piątku na sobotę jak i z soboty na niedziele. część lokatorów najprawdopodobniej wyjedzie a to będzie się równało z tym ze swój pokój będę miał cały do dyspozycji i to będzie 5 miejsc leżących na łóżkach i 6 osoba ewentualnie na jakieś karimacie( to miejsce pewnie zajęte będzie przez dla kaczora bo jak kazdy wie to jego ulubione miejsce....

. Dokładnie dam znać jakoś za tydzień. Co do grania u mnie hm... Sczesze jak chcecie te se grajcie ale nie u mnie :p na pyrkanie się jakoś rozdzielimy możę ja w coś sobie zagram :)chciałbym wyciągnąć 100 % z wizyty Walijczyków w Polsce

!!! Mam nadzieje ze wyraziłem sie jasno

Jakby coś było niejasne dawajcie znać kochani