Autor Wątek: SNY!!!  (Przeczytany 109 razy)

Bollomaster

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Aurë entuluva!
    • Email
    • Prywatna wiadomość (Offline)
Odp: SNY!!!
« Odpowiedź #15 dnia: Marzec 03, 2009, 11:37:54 am »
Pięknie!

Bollomaster

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Aurë entuluva!
    • Email
    • Prywatna wiadomość (Offline)
« Odpowiedź #16 dnia: Wrzesień 01, 2014, 11:18:52 am »
Śniło mi się coś takiego:

Poznałem kobietę, która była mną chorobliwie zafascynowana, tzn. czułem, że coś jest nie tak w jej nastawieniu do mnie, trudno to było uchwycić. Z Biszboszem pojechałem do ośrodka, który ta babka prowadziła - mam wrażenie, że chciała żebym tam zaczął pracować, ale nie pamiętam na czym ta praca miałaby polegać. Razem z Anką chodziliśmy po ogrodzie, który przylegał do domu (rosły w w nim tylko drzewa, niemal w całości zrobione z posplatanych korzeni, nie było trawy, tylko goła ziemia i jeszcze więcej korzeni). Stwierdziliśmy, że musimy stąd odjechać, ale wiedzieliśmy że ona spróbuje nas (mnie) zatrzymać. Chyba próbowaliśmy złapać autobus, ale z jakiegoś powodu - ta kobieta schodząca po schodach - to się nie udało. Wtedy Pinek stwierdził że musimy iść w góry, do jakiegoś klasztoru. Zapadał zmierzch, stoki były bardzo strome, odsłonięte. Piotrek szedł ostatni, wszystko było bardzo prawdziwe. Pomyślałem, że sytuacja jest pod kontrolą, jeśli ona wyśle za nami ludzi zobaczymy ich z daleka i będziemy mogli zepchnąć na nich kamienie. Ale wtedy zrobiło się jeszcze ciemniej i w dole pod nami zobaczyłem jakiś wielki czarny kształt. Wydawało mi się że to niedźwiedź, co samo w sobie było cholernie nieprzyjemne, ale wtedy zobaczyłem że to jest człowiek, długi na jakieś trzy metry, czarny jak smoła, sunący tuż przy ziemi jak pająk. To coś mnie goniło i zdecydowałem się zostać z tyłu, żeby reszta mogła uciec, ale na tym skończyło się moje bohaterstwo - stwierdziłem że muszę się obudzić.

yish

• czytacze
  • Sr. Member
  • *
    • Prywatna wiadomość (Online)
« Odpowiedź #17 dnia: Wrzesień 02, 2014, 12:52:55 am »
Lo Matko, to brzmi jak jakis podwladny Arany...