wracać na pewno będziemy razem.. ja musze być 8 w pracy....
a co do wyjazdu do walii
Urząd ostatno chojny jest... Dzisija złożyłem wniosek o urlop pod gruszą, w moim wypadku to będzie koło 300 pln max, ale co śmieszneijesze, że by dostać ten miły dodatek, muszę swój urlop w czerwcu z 6 dni roboczych wydłużyć do 10, na co moja mam nadzieje cudowna i szacowna pani dyrektor wyrazi zgodę, innymi słowy urlop miałbym wówczas już 24 czerwca (min).
Tu pojawia się moje pytanie... Kaczor kiedy ty planujesz lecieć do dziewczyn?? Bo jeśli leciałbyś najpóźniej 20 czerwca, to pewnie z 10 dni urlopu dało by się zrobić 12 a to daje mi w sumie właśnie 20 czerwca jako najwcześniejszą datę odlotu, (choć nie wiem co ja bym robił w walii tak długo, może bym robił zakupy i oczywiscie pisał rachunki w excelu:PP, robił pranie, pielił ogródek:PP że nie wspomnę, że ludzie mieli by mnie dość po tak długiej obecności:P)
bo pierwszy raz nie chce sam jechać do dziewczyn (bardziej mi chodzi o podróż od Liverpoolu do aber), a ofiara Pinka (chce mu się czekać na mnie koło 6 h na lotnisku) jest wielka, to jeśli dało by się jakoś z niej zrezygnować pewnie sam pinek wszyscy byli by zadowoleni...