Hej Użytkownicy!
Forum niedługo zostanie zamknięte - treść będzie dostępna, ale tylko do odczytu.
Dziękuję wam wszystkim za każdego posta, za czas i energię jakie władowaliście w tego naszego SOŁPa. Cały czas wracam do starych wątków. Są takie miejsca gdzie żałuję że coś napisałem (idiotyczne spory z Lorrorem!) albo że nie napisałem (masa zignorowanych uwag i pytań). Niektórzy natrzaskali więcej postów niż inni, ale każda mała cegiełka jest cenna, a wszystkie składają się na coś naszego, coś wspaniałego. Nie jest to jeszcze spójny system, świat opisany od deski do deski - i może nigdy nie będzie. Ale, na wszystkich bogów! on JEST i możemy z nim zrobić co tylko przyjdzie nam do głowy, taka yish na przykład zaczęła pisać w nim książki.
I właśnie yish chciałbym szczególnie podziękować za ogrom pracy jaki włożyła w założenie i utrzymywanie forum. Nic, nic z tego by nie powstało gdyby nie ty. I nie, to nie "nic takiego", freakerze

I Kasi dziękuję za to że tak uparcie mnie przekonywała że "forum to dobry pomysł"... Kurde, wam wszystkim dziękuję! Nie potrafię opisać jak bardzo jestem wdzięczny, że pisaliście i czytaliście.
W porządku chaotycznym:
Mysteriowi, szczególnie za
szaloną wizję OssentharuBamboszowi, za tysiąc rzeczy ale przede wszystkim za
legendę o założeniu AquiloniiKurpiszowi, za
Ebigeon i
dziwkarską magię (uwaga, grozi upadek ze ściany tekstu!)
Berniaksowi, za drobiazgowy opis
księżycowych elfów. Wiemy o nich wszystko, a może nawet za dużo (patrz
Urodzeni pod księżycem) 
Lorrorowi, za
Lorrory oczywiście i za ponad pół tysiąca postów ale najbardziej za
kubikony. Mam nadzieję że kiedyś zobaczycie je w akcji
Skoczkowi, za
Ceseran i za to że się nie zraził nawet kiedy
podpiąłem nazwy ich mocy do piosenek ManowaraNarfeji za epicką
historię bojów z DrakoliczamiAdnistralowi, za impuls do ruszenia
drowówKasiotforowi, za założenie najpotężniejszego ze wszystkich wątków. Tego!
I jeszcze Weronce, Piotreuzowi, Asreaelowi (Szeryfie, nie za dużo tych samogłosek?), Pieczylowi i RZUCIBOMBIE który nie wiedział na co się porywa.
I wreszcie: dzięki za wszystkie postacie wokół których zbudowaliście kawał świata, które dały i będą nam dawać tyle emocji i które przetrwały dziesiątki zmian mechaniki.
Do przeczytania!